Naboorientering – midlertidige flygtningeboliger på materielpladsen 2


Naboorientering – midlertidige flygtningeboliger på materielpladsen

Som lovet ved borgermødet i tirsdags finder du herunder orienteringen om nabohøring fra Solrød kommune.

naboorientering-solroed-landsbylaug-2

Skriv gerne en kommentar…

De bedste hilsner

Solrød Landsbylaug


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Naboorientering – midlertidige flygtningeboliger på materielpladsen

 • Palle Kurland

  Syntes at det er meget mærkeligt at man helt har glemt Lodden, Digevej og Hyllevej. Vi bliver da også generet af trafik også efter jeres plan.

  • Niels Holst

   Hej Palle

   Hvis du nær-studerer idékatalogets side 25 vil du se, at Projektgruppens forslag til omfartsvej syd om både landsbyen og ‘Lodden’ i meget høj grad OGSÅ tager sigte på at reducere pendler-trafikken på den lille stump af Yderholmvej, der løber NV om både Dige- og Hyldevej.
   Ved forlægning af Tykmosevej og etablering af et nyt kryds længere nede ad landevej 138 – nærmere Solrød Syd krydset til motorvejen – vil det kun være de få, der har lokalt ærinde, som vil dreje t.v. fra den forlængede Tykmosevej for at komme til fx. Rådhus, S-tog, gymnasium eller andet i Solrød Center.

   Spørgsmålet om »Ærindekørsel tilladt« blev rejst i.f.m. præsentationen i forsamlingshuset, og naturligvis skal dén definition ikke kun omfatte beboere i den gamle landsby, men også ‘lokale’ på fx Yderholmvej og op langs Nordmarksvej.

   For at klargøre dén sag, må vi nok tilføje endnu en stump »Blå, lokal landsbyvej« til kortet.Men det er jo netop for at fange dén slags hensyn, at vi holder både workshop og borgermøde. Var du til stede?

   Som du selvfølgelig ved, så ER der allerede etableret cykelsti helt nede fra Naurbjerg, (minus selve Jersie) og videre på ‘jeres’ stump af Yderholmvej, under Roskildevej til Den Lille Gade og videre mod Centret. Så kan det vel ikke være så mærkeligt, at vi som bor langs Solrød Byvej også ønsker os en tilsvarende cykelsti.

   På kort sigt er der nok større chancer for at få dén realiseret før nogen omfartsvej overhovedet bliver realitets-behandlet. Og hvis borgmesterens (og forvaltningens) forslag om ‘blot’ at etablere en (forholdsvis billig) højresvings-bane med lang indfletning-bane (uden lysregulering) fra Yderholmvej ned mod Cordoza tilkørslen bliver realiseret, så vil det formentlig lette presset lidt på Solrød Byvej – mens ny trafik fra Havdrup Vest udbygningen formentlig vil øge pendler-trafikken langs Lodden.

   Dér ligger det egentlige dilemma. Velkommen til at deltage i projekt-udviklingen.

   På vegne af Laug og Projektgruppen

   med venlig hilsen
   Niels Holst, Solrød Byvej 34