»Café Mormor« i Solrød Forsamlingshus


 

»Café Mormor« v. Anne Zuber & Jack Chmeis
… underskriver forpagtnings-aftalen med bestyrelsen for Solrød Forsamlingshus.


»Café Mormor« præsenterer sig selv således:
Vi brænder for at drive forretning under følgende motto: Hygge, hjerte og hjemmebag. Vi brænder for at historien lever videre i dag, at vores kultur og nærvær til hinanden ikke går bort.Vi ønsker at samle mennesker til at kikke hinanden i øjnene og skabe relationer og samvær over hjemmelavet mad, mad der er lavet fra bunden.

Vi skaber en fantastisk atmosfære omkring os. Vi giver noget af os selv i form af god service, nærvær, øjenkontakt, smil og omsorg for vores gæster – det vil blot kræve at vi bare tager os selv med på job. De sidstnævnte egenskaber er ikke noget der kan til læres, enten har man ellers har man ikke – vi har det!

I Solrød forsamlingshus vil vi drive både Café,
afholde selskaber og sende mad ud af huset.

Café driften skal ose af historie med den gode traditionelle hjemmelavet mad. Vi vil udsmykke huset i gammel stil i form af interiør af ting fra flere årtier tilbage. Skabe et rum der i sig selv næsten er en rejse i tidens kultur for indretning, der skal ose af varme og hygge. Udsmykningen i sig selv vil bringe minder frem for gamle, få unge til at spidse ører og lytte til de gode gamle dage og skabe samtaler.

Vi vil samle landsby og omegn til fællesspisning i form af dagens ret. At samle unge og gamle under ét tag, at skabe fællesskab – nærhed, at gøre en forskel, det skal være det nye sort … vi har alle så meget at give til hinanden, hvis bare vi tager os tid.

Café åbningstider:
— Torsdag 12-17,
— Fredag 12-21,
— Lørdag 17-21.

Selskaber og catering alle dage
Ring på 93932395 med forespørgsel til din fest.
www.cafemormor.dk

Som I nok ved,
… har vi været uden forpagter siden Jens Janniche stoppede 1. november, og Forsamlingshuset har derfor i en periode kørt som ‘nøglehus’.

Nu er det heldigvis lykkedes bestyrelsen at få tilknyttet en ny forpagter til forsamlingshuset. Der var flere i spil, men med »Café Mormor« fik vi faktisk fået hele to nye forpagtere:

Anne og Jack har præsenteret os for et helt katalog af spændende ideer over ting, der skal foregå i Forsamlingshuset – og vi glæder os rigtig meget til at se disse ideer ført ud i livet.

Log ind på Café Mormors hjemmeside
og se selv hvad de tilbyder.

Som I kan se, lægger Anne og Jack ud med fælles-spisning allerede d. 6.februar, men dén er allerede udsolgt med 55 tilmeldinger!

Næste chance for at møde Anne & Jack i »Huset« er …
— lør. 29. feb til Dinner Dance
— Tor. 5. marts til næste fællesspisning
(allerede 23 tilmeldinger )

Man tilmelder sig på Café Mormors hjemmeside.

På bestyrelsens vegne,
Ole Rathmann.